Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktualitások

Megtartották a Városi Képviselő-testület 15. ülését

2018.05.16.

A Városháza Dísztermében megtartották a Városi Képviselő-testület 15. ülését, amelyen megvitatták mind a 17 napirendi pontot. Többek között Rendeletet hoztak az Orom-Csík-Krivaja csatorna második szakasza, a Szabadka város területén levő Tisza-Palics öntözőrendszer részletes szabályozási tervének a meghozataláról, Rendeletet hoztak Szabadka város, valamint Topolya, Kishegyes, Zenta, Csóka, Magyarkanizsa és Törökkanizsa községek 2018 – 2028 közötti időszakra vonatkozó hulladékgazdálkodási tervének a meghozataláról, továbbá határozatot fogadtak el, amellyel az eddigi ügyvezető igazgatót, Gordana Guberinićet négyéves megbízatási időre kinevezték a szabadkai Lifka Sándor ART MOZI igazgatójává.

11847_1.jpg

A Dr. Bodrogvári Ferenc-díjat idén Berta Sonja tamburatanárnak, Brenner János magyar nyelv és irodalom szakos tanárnak és Miroslav Idić harmonikatanárnak adományozzák.

A Városi Képviselő-testület mai ülésén a tanácsnokok jóváhagyták az Exspecto Mentálhigiéné Alapítvány pénzügyi mutatókat is tartalmazó 2018. évi működési tervét.  A tanácsnokok elfogadták a polgári jogvédő 2017. évi beszámolóját, valamint határozatot hoztak a Palicsi Nemzetközi Filmfesztivál Tanácsa tagjainak a kinevezéséről is.