Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Sporthírek

Goran Marinkovićot egyhangúlag megválasztották a Szerb Sportszövetség főtitkárává

2018.05.20.

Goran Marinkovićot, a Szerb Sportszövetség eddigi megbízott főtitkárát Davor Štefaneknek, a Szövetség elnökének a javaslatára a jelenlevő 169 küldött egyhangú szavazatával megválasztották a Szerb Sportszövetség főtitkárává. A megbízott főtitkár az elmúlt öt hónap alatt szemmel látható eredményeket ért el a Szerb Sportszövetségben, ezzel is igazolva Davor Štefanek döntését, hogy ő irányítsa ebben a tisztségben a Szerb Sportszövetséget.

11856_1.jpg

- Nagy megtiszteltetés ez számomra, hogy főtitkárként képviseljem a Szerb Sportszövetséget. Szeretnék köszönetet mondani Davor Štefaneknek, a Szerb Sportszövetség elnökének, amiért engem javasolt erre a tisztségre, és természetesen önöknek és a tagszervezeteknek, illetve a Sportszövetség Közgyűlése képviselőinek, hogy elfogadták ezt a javaslatot. Mint mondtam,ez természetesen nagy megtiszteltetés, ugyanakkor nagy kötelezettség is, hogy megvalósítsuk a kitűzött célokat és feladatokat, amelyeket elnökünk jelölt ki decemberi megválasztásakor – nyilatkozta Marinković.

Az előző időszakban – mondta – az elnökkel és szövetségi munkatársaival számos városba és községbe látogattunk, sokakat megismertünk önök közül, jó dolgokat láttunk, de gondokat is, ám úgy vélem, hogy együttes erőfeszítésekkel és természetesen az önkormányzatok képviselőinek a megértésével sikerült megoldanunk a problémákat.

-  Úgy vélem, hogy ez a sport erős alapjai megteremtésének a kulcsa, amely az elkövetkező időszakban még jobb eredményekhez vezet. A Szerb Sportszövetség, a Balkán legnagyobb sportszervezeteként mindig a tagszervezetek rendelkezésére fog állni, s az a csapat, amelynek most én is tagja vagyok, mindig kész lesz szembenézni a tagszervezeteket sújtó gondokkal, s természetesen mindig készek leszünk a terepen is megvizsgálni a dolgokat. Még egyszer köszönöm, hogy megválasztottak – emelte ki Goran Marinković, a Szerbiai Sportszövetség újonnan megválasztott főtitkára.

11856_2.jpg