Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktualitások

Megtartották a Városi Képviselő-testület 16. ülését

2018.06.21.

A Városháza Dísztermében megtartották a Városi Képviselő-testület 16. ülését, amelyen szótöbbséggel elfogadták a 61 napirendi pontot. Többek között rendeletet hoztak Szabadka város 2017. évi egységesített zárszámadásáról, valamint Szabadka Város 2018. évi költségvetéséről szóló rendelet módosításáról és kiegészítéséről.

11952_1.jpg

37 mellette, 11 ellene szavazattal, tartózkodó nélkül fogadták el a rendeletet az általános iskolák hálózatáról.

A tanácsnokok ugyancsak szótöbbséggel hoztak határozatot a Szabadkai zsinagóga Alapítvány alapszabályának a jóváhagyásáról. A tanácsnokok ma több részletes szabályozási tervről is döntöttek, rendeletet hoztak hat köz- és kommunális közvállalat igazgatójának a kiválasztására vonatkozó nyilvános pályázat lebonyolításáról, akiknek lejár a megbízatási idejük.

A Városi Képviselő-testület mai ülésén rendeletet hoztak, amellyel a Díszpolgári címet Pénzes János megyéspüspöknek adományozzák, a Pro Urbe-díjat pedig Branka Bešlić, Miloš Nikolić és Slavica Tot Lučić kapja.

Szótöbbséggel az Egészségház ügyvezető igazgatójává Ivanka Beokovićot, az eddigi pénzügyi, gazdasági és műszaki igazgatóhelyettest nevezték ki.