Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktualitások

Gazdag műsor a kis színpadon is

2018.09.01.

A városnapi ünnepségek keretében szeptember 1-jén a városközpontban felállított kis színpadon dinamikus, kivételes program zajlott. 11-től 19 óráig a színpadon az iskolák, különböző egyesületek és művelődési egyesületek több száz, főleg fiatal előadója váltotta egymást. A programban három éve vesznek részt az egyesületek, iskolák és a várost azon a napon megajándékozzák mindazzal, amit az év folyamán alkottak.

12077_1.jpg

- Már az első évben minden módon megkíséreltük megnyerni a szabadkai gyerekeket és fiatalokat, hogy megmutassák, mit tudnak. Idén erre már nem volt szükség. Önmaguktól jelentkeztek, ami különösen fontos, hiszen nekünk is az volt a célunk, hogy mindenki részt vegyen a városnap megünneplésében. A nagyszámú közönség, a gyermekek szülei, nagyszülei, barátok nézték egymás fellépését, ami fontos a számunkra, mert módot ad arra, hogy meghalljuk és megnézzük, mit tanultak mások. Valóban büszkék vagyunk a kis színpadon bemutatott gazdag városnapi programra – mondta Jasmina Stevanović, a Társadalmi-tevékenységügyi Titkárság titkára.

Elmondta, hogy a Talentum Egyesület műsorában szlovákiai és romániai vendégek is felléptek, a gračanicai vendégek pedig nem a kis színpadon, hanem a Gyermekszínházban mutatták be Nasmejani snovi című előadásukat.