Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktualitások

Új parkoló a Kisbajmoki Ipari Övezetben

2018.10.03.

Predrag Radivojević, az Útgazdálkodási, Várostervezési és Lakásügyi Közvállalat igazgatója, Vesna Zrnić, a Beruházási és Fejlesztési Titkárság titkára, valamint Branislava Stojković Marčetić, a szabadkai Szabad Övezet igazgatója ma megtekintette a Kisbajmoki Ipari Övezetben újonnan kiépített parkolót. Összesen 44 parkolóhely épült ki, a beruházáshoz szükséges négy millió dinárt Szabadka Város költségvetéséből biztosították.

12155_1.jpg

Predrag Radivojević a sajtó képviselőinek elmondta, hogy a 13. új utcában, a Kisbajmoki Ipari Övezetben megépített új parkolóhelyekkel Szabadka Város lehetővé tette a dolgozók számára, hogy az új parkolóhelyeken hagyják járműveiket anélkül, hogy akadályoznák a közlekedést és veszélyeztetnék biztonságukat, ahogyan eddig tették.

- Szabadka Város a Terax niskogradnja Kft-vel kötött szerződést a kivitelezésről, a szerződés értéke áfával együtt négy millió dinár, amiből 44 parkolóhely épült. A munkálatok július 10-én kezdődtek, és a 30 napos szerződéses határidőn belül, augusztus 10-én fejeződtek be. Indokolt volt ezeknek a parkolóhelyeknek a megépítése, hogy a Kisbajmoki Ipari Övezetben fokozzuk a dolgozók és a közlekedés biztonságát. Szabadka Város a városi költségvetéssel összhangban a továbbiakban is intenzíven fejleszti a közlekedési infrastruktúrát, azzal, hogy szükségünk van Vajdaság AT és a Szerb Köztársaság eszközeire is – hangsúlyozta Radivojević.

Branislava Stojković Marčetić elmondta, hogy a beruházás megvalósítása nagyon fontos a szabadkai Szabad Övezet számára. Önmagáért beszél az az adat, hogy több embert foglalkoztat, mint azt kezdetben tervezték, s hogy az újonnan megépített 44 parkolóhely különösen a váltások közötti időszakban oldja meg a parkolási gondokat, amikor a legtöbb a fennakadás a közlekedésben.

12155_2.jpg