Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktualitások

A Lidl üzletlánc Szabadkán is

2018.10.11.

A Lidl üzletlánc ma reggel 8 órakor egyidejűleg 12 szerbiai városban nyitotta meg 16 áruházát. Hazánkban az első korszerű diszkont üzletlánc a fogyasztók számára 1.500 brandet kínál, ebből 350 hazai. A Papp Pál utca 1-es szám alatti áruháznál jelképes szalagátvágással kezdte meg működését városunkban is a Lidl. Az ünnepségen jelen volt Bogdan Laban, Szabadka polgármestere is.

12172_1.jpg

Elégedettségének adott hangot amiért jelen lehet még egy sikeresen megvalósult beruházás megnyitásánál, majd Laban polgármester a sajtó képviselőihez szólva kiemelte, hogy a Lidl üzletlánc korszerű áruházának megnyitása jelentős a város számára.

- Ennek a gyönyörű áruháznak a megnyitása 40 polgártársunk számára biztosít munkát. Hiszem, hogy a Lidlnek a piaci versengésben lesz mit megmutatnia, s hogy polgáraink rendkívül elégedettek lesznek ezzel a kínálattal. Mától egy lépéssel még közelebb kerültünk bizonyos új európai szabványokhoz, mert a Lidl egy ismert német cég, amelynek Európa szerte vannak létesítményei – hangsúlyozta Bogdan Laban.

A szerbiai Lidl képviselője, Boris Fent kijelentette, hogy a cég hálás a vásárlóknak a meleg fogadtatásért, a szerb államnak és a helyi hatóságoknak a kedvező légkör megteremtéséért, ami lehetővé tette, hogy a Lidl ma itt lehet, továbbá a cég összes partnerének, amelyek szorgos munkájukkal lehetővé tették ennek a fontos feladatnak a fogyasztók számára megígért határidőre való befejezését.

A Lidl Belgrád – ahol öt lokáción működik – és Szabadka mellett a következő városokban nyitott áruházat: Bor, Nagybecskerek, Kragujevac, Leskovac, Niš, Novi Sad, Smederevo, Zombor, Užice és Šabac.

A Lidl áruháza a megnyitást követően a hét minden napján nyolctól 22 óráig várja a vásárlókat. Minden vásárló számára nagy parkoló Nagy parkoló áll a vásárlók rendelkezésére, amelyet ingyen használhatnak.

Jelenleg a Lidl a legnagyobb üzletlánc Európában.

A Lidl kiskereskedelmi hálózata a Schwarz Csoport része, melynek székhelye a németországi Neckarsulmban található.

12172_2.jpg