Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Elismerés a kulturális örökséggel kapcsolatos projektért

2018.11.14.

A határon átnyúló együttműködésről szóló, Belgrádban megtartott hatodik nemzeti konferencián a kulturális örökség egyik legjobb projektjeként elismerést kapott A szecessziós örökség védelme és népszerűsítése a Duna menti régióban elnevezésű projekt, amelyet Szabadka Városa hét ország 11 partnerével együttesen valósít meg a Transznacionális Duna Együttműködési Program keretében. Az elismerést Szabadka Város nevében Zagorka Panić, a város menedzsere vette át.

12226_1.jpg

A határ menti együttműködésről szóló nemzeti konferencia, amelyet az Európai Integrációs Minisztérium, valamint a szerbiai részvétellel megvalósuló határon átnyúló és transznacionális együttműködési programok nemzeti testülete szervez, azt a célt szolgálja, hogy bemutassa azokat az eredményeket, amelyek a határon átnyúló és transznacionális együttműködési programoknak köszönhetően valósultak meg Szerbia és a szomszédos országok részvételével, továbbá, hogy feltárja a jövőbeni együttműködés lehetőségeit az Európai Unió új pénzügyi perspektívája keretében.

A rendezvényen részt vett Jadranka Joksimović, a szerb Kormány európai integrációkért felelős minisztere, Stefan Hudolin, az Európai Unió szerbiai delegációja II. szektorának vezetője, valamint Simona Pohlova, az Európai Bizottság képviselője, a diplomáciai kar tagjai, az önkormányzatok képviselői, valamint a határ menti programok résztvevői.

Mivel a 2018. évet az európai kulturális örökség évévé kiáltották ki, a cél rámutatni az európai kultúra jelentőségére és értékeire, továbbá arra ösztönözni a polgárokat, hogy felfedezzék és tanuljanak erről az örökségről.

12226_2.jpg

Média Központ és Protokoll
024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek
Sportegyesületek
Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia