Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Oktatási hírek

Az Intersport cég még 100 labdát adományozott az általános- és középiskoláknak

2018.11.23.

A 100 labdát az iskoláknak elnevezésű megmozdulás keretében a sportfelszerelést forgalmazó Intersport cég a Dimitrije Tucović utcai második üzletének a megnyitása alkalmából Szabadka város területén 34 általános és középiskolának adományozott sportlabda-csomagokat. Az akció célja tudatosítani a gyermekekben a sportolás fontosságát.

12248_1.jpg

A szabadkai önkormányzat nevében az Intersportnak az értékes adományt Nataša Aleksić, a Városi Tanács oktatásért felelős tagja köszönte meg.

- A labda fogyóeszköznek számít, s az ilyen adományok mindig jól jönnek, hiszen segítenek a gyermekeknek, hogy az iskolai testnevelés-órákon, vagy szabad óráikban mozgással töltsék el idejük egy részét – emelte ki Nataša Aleksić.

Marina Đalović, az Intersport cég marketing-szolgálatának vezetője elmondta, hogy a vállalat tavaly óta labdákat adományozott az iskoláknak Belgrádban, Kraljevón, Zomborban, Kragujevácon, Szabadkán már második alkalommal, és minden városban, ahol üzletet nyitott.

- Az Intersport szociálisan felelős magatartású cég, amely mindenkiről gondot visel, de elsősorban a fiatalabb népességről, s reméljük, hogy jövőre újabb labdákat adományozhatunk – mondta Marina Đalović.

Marija Milodanović, a Jovan Mikić Általános Iskola igazgatója hangsúlyozta, hogy dicséretes az Intersport megmozdulása, mert labdákra, bármennyi is legyen belőlük, mindig szükség van.