Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktualitások

Megnyílt a nyolcadik Winterfest

2018.12.05.

Bunford Tivadar, Szabadka város Képviselő-testületének elnöke, ma este megnyitotta, a központi téren lévő  nyolcadik Winterfest, hagyományos téli vásárt. Az önkormányzat nevében, a 2019. január 13-áig tartó rendezvény szervezője, a Szabadkai Piacok Kommunális Közvállalat, az elnök megköszönte a szervezőknek azon törekvéseit, hogy ünnepi hangulatot varázsoltak városunkba.

12272_1.jpg

Az ünnepi díszbe öltöztetett város, a forralt bor és a kürtöskalács illata, a karácsonyi dalok, az ajándékokkal teli házikók, a kézművestermékek, a házias étkek, a pálinkák és a hagyományos gasztronómiai különlegességek jelzik a karácsony-újévi ünnepek közeledtét- mondta Bunford, majd hozzátette, a Téli vásár, amely mintegy 70 standjával várja a látogatókat egy kiváló alkalom az ide látogatóknak, hogy apróságokkal, apró figyelmességekkel mosolyt csalogassanak hozzátartozóik arcára.

- A rendezvény sokféleségének köszönhetően, a kiállítók igyekeztek a látogatók kedvében járni. Remélem, hogy a nevetés, a zene és a boldogság hangjai lesznek jellemzőek az ünnepekre és kellemes pillanatokat ajándékoznak kedves polgártársaimnak és a vendégeknek- hangsúlyozta Bunford Tivadar.

A szervezők nevében, Ilinka Vukoja, a Szabadkai Piacok Kommunális Közvállalat volt igazgatója megköszönte mindazon résztvevőnek a hozzájárulását, akik részt vettek a rendezvény szervezésében, és ilyen meseszépre varázsolták a Téli vásárt.