Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktualitások

Több mint ötezren várták a Szabadság téren a 2019-es új évet

2019.01.01.

Több mint ötezer szabadkai várta a 2019-e4s új évet a Szabadság téren. A Neverne bebe együttes remek koncertjén, az éjféli keringőn és a tűzijátékon minden korosztály képviseltette magát.

12318_1.jpg

Milan Đurđević, a Neverne bebe frontembere a kitűnő vokalisták, Jelena Pudar és Tijana Sretković segítségével aktívan kommunikált a közönséggel, amely kórusban énekelte legnagyobb sikerszámaikat, mint amilyenek a Pogledaj u sunce, Priča o nama, Praštam, Dvoje, Tu kraj nas, Veliki je Bog, Kuća za spas, Da ima nas, Tužna pesma, a koncert csúcspontját pedig a legendás Smak együttes Daire című számának kultikus feldolgozása jelentette.

A pontban éjfélkor elhangzott keringő és a tűzijáték után a város főterén Milan Đurđević kívánt boldog új évet a Neverne bebe együttes nevében, amely épp az élő koncerteken nyújtja tudása legjavát.

Kedves emberek, jó egészséget, sok szeretetet és erőt kívánok nektek ahhoz, hogy visszataláljatok önmagatokhoz és alapvető szükségleteitekhez, hogy valakit szeressetek, valakinek megbocsássatok, hogy egymás szemébe nézzetek. Ne hagyjátok, hogy legyőzzön benneteket a technológiai forradalom, ne engedjétek, hogy bárki is manipuláljon az érzelmeitekkel és azzal az elemi szükséglettel, hogy megosszátok valakivel az életeteket, hiszen élni csak úgy érdemes. Boldog új, 2019-es évet kívánok – mondta Đurđević.

A hagyományos, Szabadság téri szilveszterezést a szabadkai önkormányzat és Szabadka Város Turisztikai Szervezete ajándékozta a szabadkaiaknak és vendégeiknek.

12318_2.jpg