Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Oktatási hírek

Ingyenes angol nyelvtanfolyamok a Jovan Mikić és az október 10-e általános iskolákban

2019.02.13.

Sikeresen folytatódik az ITAcademy akciója, amelyben a Link Group tagjaként ingyenes online angol nyelvtanfolyamokat biztosít a szerbiai általános iskolák tanulói számára.

 12415_1.jpg

Az eddigi akciókban több mint 60 általános iskola vett részt, amelyekből 260 tanuló számára tették lehetővé, hogy ingyen szerezze meg vagy tökéletesítse angol nyelvtudását.

A megmozdulásba térségünk iskolái is bekapcsolódtak, s most a szabadkai Jovan Mikić ÁI és az Október 10-e ÁI tanulói kaptak lehetőséget, hogy külön is tanuljanak angolul.

Miután regisztrálják magukat, a tanulók számára az online tanulást segítő platform lehetővé teszi a belépést és otthonról biztosít hozzáférést az online tanfolyamhoz akkor, amikor ez nekik a legjobban megfelel, a tanfolyamok pedig különböző tudásszintet igényelnek, amelyet a kezdeti teszt során határoznak meg.

Az ITAcademy arra kéri a többi társaságot is, amelyek bármilyen módon hozzá tudnak járulni társadalmunk legfiatalabb tagjai életminőségének a javításához, hogy kapcsolódjanak be a hasonló megmozdulásokba, s tegyék számukra lehetővé a gondtalan felnövést és gyermekkort.