Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktualitások

Új eredményjelző a Városi Stadionban

2019.03.01.

Nemanja Simović, a Városi Tanács sportért és ifjúságért felelős tagja, valamint Tamara Dimitrioski, a Stadion Kommunális Közvállalat igazgatója ma a Városi Stadionban használatba helyezte az új eredményjelzőt. Mint azt jelezték, az új, korszerű eredményjelzőt a régi helyén szerelték fel, míg a korábbi eredményjelzőt a műfüves pálya mellett helyezik el, amelyen az ifjúsági csapat játssza a mérkőzéseit.

12444_1.jpg

Simović a sajtó képviselőinek elmondta, hogy az új eredményjelző felszerelése tizenöt nappal ezelőtt kezdődött, az időjárás kedvezett a kivitelezőknek, így a munkálatokat kevesebb, mint két hét alatt sikerült befejezni.

- Köszönet Tamara Dimitrioskinak, a Stadion KKV igazgatójának, Branislav Kapornak, a Városi Stadion igazgatójának és a kommunális közvállalat minden dolgozójának a jó munkáért. Az eredményjelzőt a Szerb Labdarúgó Szövetség adományozta, nekünk itt Szabadkán az előkészítő munkálatokat kellett elvégeznünk. Ez az alapozást, a tartószerkezet megépítését és az új áramkábel lefektetését foglalta magában. Megígértük, hogy a munkálatokat a Spartacus Ždrepčeva krv Labdarúgó Egyesület első szabadkai tavaszi mérkőzéséi elvégezzük.  Itt az alkalom, hogy a labdarúgás szerelmesei szombaton kijöjjenek a mérkőzésre, hogy élvezzék a remélhetőleg jó mérkőzést, s hogy megtekintsék az új eredményjelzőt működés közben - emelte ki Simović.

Simović elmondta, hogy az eredményjelző felszerelése újabb munkálatok kezdetét jelenti a Városi Stadionban. Ezek hamarosan megkezdődnek. Emlékeztetett rá, hogy a sportlétesítmény új reflektorvilágítást kapott, megépült az új atlétikai pálya, új fűborítást kapott a pálya és elkészült a vízelvezető rendszer...

12444_2.jpg

- Az év folyamán szanáljuk a lelátókat, de olyan munkálatok is következnek, amelyek az új tartalmakat szolgálják a sportolók étkeztetésében és elszállásolásában, illetve mindazokon a területeken, amelyek révén a stadion eleget tesz az európai követelményeknek. Az elkövetkező 45 nap alatt el kell készülnie a teljes tervnek, azt követően a Stadion használói és a polgárok is nyilvános vitában mondhatják el a véleményüket, hogy minél jobb terv szülessen. A tervezők becslése szerint a lelátókon esedékes munkálatokhoz nyolc hónapra lesz szükség. Ha idejében hozzálátunk, a munkálatokkal végezhetünk az év végéig, vagy legkésőbb a következő év tavaszáig – hangsúlyozta Simović.

A Városi Stadion új eredményjelzőjének átadásánál jelen volt Dejan Vuković, Szabadka Város Sportszövetségének a főtitkára is.

12444_3.jpg