Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Oktatási hírek

Oklevelek, dicsérő-levelek a megszerzett első három hely egyikéért

2019.06.06.

A Városháza Dísztermében ma okleveleket és dicsérő-leveleket nyújtottak át azoknak az általános és középiskolai tanulóknak, akik a köztársasági és a nemzetközi versenyeken az első három hely egyikén végeztek. Idén összesen 175 oklevelet és dicsérő-levelet nyújtottak át, ami 50-nel több a tavalyinál.

12671_1.jpg

Nataša Aleksić, a Városi Tanács oktatásért felelős tagja kiemelte, hogy a város azoknak a tanulóknak, akik az első három hely egyikén végeztek, oklevelekkel és könyvekkel fejezi ki köszönetét, hiszen Szabadkát a legjobb színben tüntették fel a városon és az ország határain kívül.

- Ezek az elismerések azt mutatják, hogy jó iskoláink, kitűnő tanári káderünk van, amely a helyes útra irányítja a tanulókat, de elsősorban jó tanulóink vannak, akik készek tanulni és tudásukkal és tehetségükkel versenyre kelni másokkal. Természetesen hálásak vagyunk a szülőknek is, akik nagy támogatást jelentenek a tanulók számára mindabban, amit tesznek – hangsúlyozta Nataša Aleksić.

Az okleveleket és dicsérő-leveleket a természet- és a társadalom-tudományok, valamint a sport terén elért eredményekért ítélték oda. A megjutalmazott tanulóknak az elismeréseket Nataša Aleksić és Fehérvári Magda, a Társadalmi-tevékenységügyi Titkárság titkárhelyettese nyújtotta át.

12671_2.jpg