Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktualitások

Szabadka Város Képviselő-testületének elnöke meglátogatta a palicsi hármas ikreket

2019.06.21.

Bunford Tivadar, Szabadka Város Képviselő-testületének elnöke, ma meglátogatta a Csík családot. A család 2019.február 21-én három új taggal lett gazdagabb, két fiúval Dominkkal és Leventével és egy kislánnyal Zsófiával. Az elnök úr, Szabadka Város Képviselő-testületének nevében és a saját nevében gratulált  Csík Juditnak és Csabának, a büszke szülőknek a gyermekek születése alkalmából, a boldog családot ajándékban részesítette, a gyermekek hat hónapos koráig szükséges pelenkamennyiséggel ajándékozta meg őket, jó egészséget és hosszú, boldog életet kívánt a szülőknek és gyermekeiknek.

12764_1.jpg

Szabadka Város Képviselő-testületének elnöke,  a Csík családhoz intézett jókívánságaiban hangsulyozta: a szülők élvezzék gyermekeik nevelését, szeretetükkel és szülői gondoskodásukkal boldog gyermekkort biztosítsanak a kicsinyeknek.

A csodaszép babák szülei örömmel fogadták az ajándékot, köszönetüket fejezték ki a figyelmességért és szép szavakért amelyekkel Bunford Tivadar, Szabadka Város Képviselő-testületének elnöke megillette őket.

12764_2.jpg

                                                             A KÉPVISELŐ-TETÜLETI ÜGYEK SZOLGÁLATA