Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktualitások

MMA látványosság a Sportcsarnokban

2019.09.07.

Szabadkán először tartottak nemzetközi MMA látványosságot Serbian Battle Championship 21 – Revenge! elnevezéssel, amely méltó volt a sportág csúcsszínvonalú küzdelmeihez. A sétaerdei Sportcsarnokban a kevert harcművészetek kedvelői ma emlékezetes estét tölthettek el, hiszen a tíz érdekes párharc mellett látványos audiovizuális és pirotechnikai élményben lehetett részük, amilyent egyetlenegy más hazai küzdősport-rendezvényen sem láthatnak.

12924_1.jpg

A SBC bajnoki övéért a 61 és 66 kg közötti súlycsoportban két világhírű brazil harcos, Werlleson Ribeiro és Joriedson de Souza mellett a hazai Aleksandar Milićević és a veszélyes brazil profi, Jonathas Cavalcanti mérte össze tudását, emellett pedig női párharcot és a két szabadkai, Nemanja Uverić valamint Danijel Špoljarić összecsapását is élvezhette a publikum.

A Serbian Battle Championship hivatásos MMA szervezet, újvidéki székhellyel. A nemzetközi sporteseményt a Family Fight Team szervezte.

A SBC küzdelmei egy hatszögletű ketrecben zajlanak a szerbiai MMA szövetség szabályai szerint (hivatásos szint), három egyenként ötperces menettel.

Az SBC eseményeit Szerbia-szerte szervezik, a jövőben pedig azt tervezik, hogy minden nagyobb városban rendeznek versenyeket.

 12924_2.jpg