Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktualitások

Megkezdődött az aszfaltozás a Mayer-fivérek utcában

2019.11.06.

A Mayer-fivérek utca új aszfaltburkolatot kap. A munkálatokat 660 méter hosszan, hat méter szélességben végzik. A munkálatok kezdetén jelen volt Predrag Radivojević, az Útügyi, Várostervezési és Lakásgazdálkodási Közvállalat igazgatója, aki ebből az alkalomból kijelentette, hogy Szabadka Város 2019. évi költségvetésében összesen 105 millió dinárt irányoztak elő az utcák felújítására Szabadka Város területén.

13036_1.jpg

Szavai szerint a Mayer-fivérek utcában a Tito marsall sugárúttól a Karađorđe útig öt centiméter vastag kopóréteggel vonják be az útburkolatot.

- A Mayer-fivérek utcában a munkálatok 660 méter hosszúságban, hat méter szélességben folynak. Tegnap befejeződtek a munkálatok a Szép Ferenc utcában, ahol 320 méter hosszan készült új aszfaltburkolat.  Emellett az úttestet négyről öt méterre szélesítettük ki – mondta Radivojević.

Az úttestek szélesítése a forgalom és a járművek elhaladásának megkönnyítése érdekében tavaly kezdődött a Miloš Obilić utcában.

- Már a jövő héten folytatjuk az úttest kiszélesítését a Matija Gubec utcában a Kumičić utcától a Blaško Rajić utcáig, mintegy 500 méter hosszan, az úttestet négyről öt méteresre szélesítjük a Palmotić utcában is – jelentette be Predrag Radivojević.