Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktualitások

Az USA nagykövete Szabadkán

2019.11.19.

Bogdan Laban, Szabadka polgármestere ma megbeszélést folytatott Anthony F. Godfrey-vel, az Amerikai Egyesült Államok szerbiai nagykövetével.  A Városháza Zöld termében tartott megbeszélést követően, amelyen jelen volt Jasmina Stevanović, a Társadalmi-tevékenységügyi Titkárság titkára is, Laban polgármester és Godfrey nagykövet ellátogattak a szabadkai Városi Könyvtár Amerikai Kuckójába.

13086_1.jpg

Godfrey nagykövet a sajtó képviselőinek nyilatkozva köszönetet mondott a szabadkai látogatása iránti nagy érdeklődésért, majd kiemelte, hogy a polgármesterrel folytatott eszmecsere során tájékozódott a térség gazdaságáról és fejlődéséről.

- Megismerkedtünk a következő időszakra szóló tervekkel, s remélem, hogy tovább folytatódik együttműködésünk ezzel a szép várossal – mondta Godfrey.

13086_2.jpg

Laban polgármester hangsúlyozta, hogy nagy megtiszteltetés és öröm számára, hogy találkozhatott Anthony Godfrey-vel, az USA nagykövetével.

- Tájékoztattuk Őexcellenciáját a szabadkai életmódról, gazdasági fejlődésünkről, előrehaladásunkról. Úgy tervezzük, hogy együtt bejárjuk a város összes nevezetességét, valamint a Városi Könyvtárban az Amerikai Kuckót is - mondta Bogdan Laban.

13086_3.jpg