Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Oktatási hírek

Oklevél a legjobb matematikusoknak

2020.02.12.

A Városháza Dísztermében ma 165 oklevelet nyújtottak át a városi verseny legjobb szabadkai fiatal matematikusainak. Horvát Tímea alpolgármester az önkormányzat és a maga nevében gratulált a tanulóknak az elért eredményekhez, további sok sikert kívánt nekik, majd megköszönte a szülőknek, tanítóknak és tanároknak a tehetséges gyermekeknek nyújtott támogatást.

13237_1.jpg

Figyelmet szentelni, felismerni és támogatni a tanulókban rejlő tehetségeket rendkívül nemes feladat, hangsúlyozta Horvát Tímea, olyan feladat, amely példaként szolgálhat közösségünk és egész társadalmunk számára.

13237_2.jpg

- Ma a díjazottak Szabadka igazi büszkeségei, s reményeim szerint ti lesztek azok a tiszta szívű, képzett, tehetséges fiatalok, akik a szebb, jobb jövőt építitek – mondta Horvát Tímea.

A városi matematika-versenyen elért eredményekért a legjobb matematikusoknak az okleveleket Horvát Tímea alpolgármester, Nataša Aleksić, a Városi Tanács oktatásért felelős tagja, prof. dr. Nebojša Gvozdenović, a matematikusok szabadkai egyesületének elnöke, Ljubica Kiselički, a matematikai verseny-bizottság elnöke, valamint a középiskolai verseny-bizottság elnöke, Radoslava Srđenović nyújtotta át.

13237_3.jpg