Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktualitások

Ismert sportolóinknak nyújtott támogatás

2020.04.01.

A szabadkai sportszakemberek a rendkívüli állapot ideje alatt sem feledkeztek meg a 65 évnél idősebb egykori bajnokokról, akik ebben a helyzetben nem hagyhatják el otthonaikat. Ugyanis Szabadka város sport és ifjúsági ügyekben illetékes részlege és a Szabadkai Sportszövetség szervezésében már megkezdődött a segélycsomagok kiszállítása.

13354_1.jpg

Mint azt Nemanja Simović, a Szabadkai Városi Tanács sport és ifjúsági ügyekkel megbízott tagja elmondta, Szabadka ma éppen ezeknek az embereknek köszönheti, hogy a sport városaként vált ismertté.

– Az olyan sportolók és sportszakemberek, mint Sreten Damnjanović, Zoran Ivanović, Slobodan Kustudić, Ubori László és sokan mások, kiket ennek az akciónak a keretében meglátogatunk, mindenképpen megérdemlik a törődést. A részükre összeállított csomagok élelmiszereket, tisztálkodási és fertőtlenítő szereket tartalmaznak, és eljuttatjuk hozzájuk a napi sportsajtót is – mondta Simović.

Szabadka Város Közigazgatási Hivatala emellett hat millió dinárt különített el, amiből csomagokat állítanak összes az önkormányzat területén élő, rászoruló kisnyugdíjasok részére. A csomagok az elkövetkező napokban lesznek kiosztva.

 13354_2.jpg