Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktualitások

Laban polgármester Csantavéren

2020.06.08.

Bogdan Laban, Szabadka polgármestere munkatársaival ma és tegnap Csantavér Helyi Közösségben bejárta a II. Szőlősör útburkolatának rendezési munkálatait.  Az utca 1,1 kilométer hosszú, kőzúzalékkal szórják be négy méter szélességben. Ezáltal nem csupán az utca minden lakója kap megfelelő bejáratot a házához, hanem a többnyire földműveléssel foglalkozó háztartások nehéz munkagépekkel rendelkeznek, így a munkálatok befejeztével a településnek ebben a részében javulnak a közlekedési feltételek.

13471_1.jpg

Az önkormányzat ismételten bebizonyította, hogy odafigyel a helyi közösség lakosainak a szükségleteire, mondták a csantavériek, akik a polgármesterrel folytatott beszélgetés során vázolták helyi közösségüknek a gondjait elsősorban a közműhálózattal kapcsolatban.

- Minden folyamatban levő vagy megkezdett projektet befejezünk minden polgárunk érdekében. Már ma megkezdünk egy olyan tevékenységet, amellyel megoldjuk Csantavér úthálózatával kapcsolatos egyik korábbi problémát – üzente Laban polgármester, hozzátéve, hogy kellemesen meglepődött a szívélyes csantavéri fogadtatáson.

13471_2.jpg