Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktualitások

Megnyílt a Svetofor orosz üzletlánc Szabadkán

2021.02.27.

Ma városunkban megnyílt az oroszországi Svetofor üzletlánc. Az ünnepi szalagavatón jelen volt  Iljdar Ahjarov, az újonan megnyílt üzlet igazgatója és Srđan Samardžić, a városi tanács gazdasági ügyekkel megbízott tagja. Szabadkán, a  Lóversenytér 2c szám alatt lévő üzletben, akárcsak a tegnap Kruševacon megnyílt Svetofor üzletben 400, főként hazai fogyasztási cikk várja a fogyasztókat, és mint azt bejelentették hamarosan érkeznek új termékek Oroszországból és Fehéroroszországból.

14048_1.jpg

Szabadka Város képviseletében Srđan Samardžić, a városi tanács gazdasági ügyekkel megbízott tagja, a szabadkai önkormányzat, Stevan Bakić polgármester és a saját nevében is köszöntötte városunkban a Svetofor vállalatot, első szabadkai üzletláncának megnyitása alkalmából, amely az elsők között nyitotta meg ezt a híres orosz kiskereskedelmi láncot Szerbiában, és egyben az első szabadkai üzletet is.

- Szabadka nagy számú üzlettel büszkélkedhet, amelyek megkönnyítik a családok bevásárlását, és biztosak vagyunk benne, hogy a ma megnyílt Svetofor még egészségesebb konkurenciát hoz létre. Büszkék vagyunk, hogy egy olyan önkormányzatot képviselünk, amely aktivitásaival ösztönző gazdasági környezetet  és kedvező beruházási lehetőséget biztosít, amely kedvez a  külföldi befektetéseknek és számos nemzetközileg elismert cég ügyvitelére - hangsúlyozta Srđan Samardžić.

Iljdar Ahjarov elmondta, hogy a Svetofor orosz üzletlánc ma   Szabadkán megnyitja az első, Szerbiában pedig a második üzletét, és azt is elmondta, hogy  ezenkívül még két üzletet nyitnak Szabadkán.

- A ma megnyílt üzlet tíz alkalmazottnak ad munkát, jelenleg 400 árucikk várja a vásárlókat, de ez csak egy része a teljes kínálatunknak. A koronavírus okozta helyzet miatt még nem érkezett meg több árucikkünk Oroszországból és Fehéroroszországból. A terveink között szerepel, hogy Szabadkán még két üzletet nyissunk, és szinte biztos, hogy a Szerbia-szerte megnyitásra kerülő üzleteinkben még több árucikk lesz és még több alakalmazottnak biztosítunk munkát - mondta Ahjarov.

14048_2.jpg

A Svetofor üzlete 9.00 és 20.00 óra között várja a vásárlókat.