Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktualitások

Védőoltás a hétvégén bejelentkezés nélkül Bajmokon és Csantavéren

2021.03.12.

Azok a polgárok, akik fel szeretnék venni a védőoltást, de eddig még nem kerültek sorra, az oltás felvételének meggyorsítása érdekében a Szabadkai Egészségház a hétvégén minden 60 évtől idősebb polgárnak lehetővé teszi a védőoltás felvételét bejelentkezés nélkül. Az oltást Bajmokon, az orvosi rendelőben (Tito marsall u. sz.n), illetve Csantavéren  az orvosi rendelőben (József Attila u. 13) helyszíneken szervezik meg, szombaton 12 és 20 óra között, illetve vasárnap 9-től 15 óráig. Ez alkalomból a Sinopharm védőoltást (kínai vakcina) veheti fel bejelentkezés nélkül  minden 60 életévnél idősebb polgár.

14113_2.jpg

A bajmoki, csantavéri és környező falvak lakosai, akik szeretnék felvenni a védőoltást, képpel ellátott személyi okmányt kell magukkal vinniük, illetve lehetőség szerint vigyék magukkal a jóváhagyásról szóló kitöltött űrlapot, ezáltal megkönnyítve a rendszerben a nyilvántartás elvégzését. Amennyiben nincs lehetőségük ezt megtenni, az oltóponton is van lehetőség kitölteni az űrlapot.

A Szabadkai Egészségház  felkéri mindazokat, akik fel szeretnék venni a védőoltást, hogy ezt tegyék meg a hétvégén a járványügyi előírások kötelező betartásával- védőmaszk használata és a kötelező távolságtartás betartása mellett.