Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktualitások

Védőoltás Bajmokon és Csantavéren bejelentkezés nélkül vasárnap is

2021.03.13.

A bajmoki, csantavéri és a környező falvak azon polgárainak, akik szeretnék felvenni az oltást, ugyanakkor még nem kerültek sorra, a Szabadkai Egészségház a védoltás felvételének felgyorsítása érdekében,  ezen a hétvégén a hatvan évnél idősebb polgároknak megszervezte a védőoltás felvételét előzetes bejelentkezés nélkül. Bajmokon, az orvosi rendelőben (Tito marsall u. sz.n), illetve Csantavéren  az orvosi rendelőben (József Attila u. 13) ma 12-től 20 óráig a Sinopharm védőoltást (kínai vakcina) vehették fel a védőoltást az érdekeltek, ezen a napon összesen 329 polgár vette fel az oltást: 153 Bajmokon és 176 Csantavéren. Vasárnap, 2021. március 14-én, az egészségházakban Bajmokon és Csantavéren reggel 9-től 15 óráig vehetik fel a védőoltást bejelentkezés nélkül a 60 évnél idősebb polgárok.

14114_2.jpg

A bajmoki, csantavéri és környező falvak lakosai, akik szeretnék felvenni a védőoltást, képpel ellátott személyi okmányt kell magukkal vinniük, illetve lehetőség szerint vigyék magukkal a jóváhagyásról szóló kitöltött űrlapot, ezáltal megkönnyítve a rendszerben a nyilvántartás elvégzését. Amennyiben nincs lehetőségük ezt megtenni, az oltóponton is van lehetőség kitölteni az űrlapot.

A Szabadkai Egészségház  felkéri mindazokat, akik fel szeretnék venni a védőoltást, hogy ezt tegyék meg a hétvégén a járványügyi előírások kötelező betartásával- védőmaszk használata és a kötelező távolságtartás betartása mellett.

Ma Szabadkán, az Új Városházán, a  Lazar Nešić tér 4-ben 720 polgárt oltottak be,  a Fasizmus áldozatai tere 16-ban lévő Hetes számú rendelőben kb.  50 polgárt. A Szabadkai Egészségház illetékesei elmondása szerint, 2021. március 13-án, szombaton a tömeges immunizáció megkezdése óta, Szabadkán a legtöbb polgár vette fel a védőoltást.