Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktualitások

Stevan Bakić polgármester: Minél több szabadkai csapatot szeretnénk látni a hivatalos ligákban

2021.05.27.

„A labdarúgás nagy rajongójaként mindig nagyon örülök a szabadkai csapatok sikerének, mind a hagyományos labdarúgás, mind pedig a Futsal esetében, amely egyre népszerűbb az utóbbi években. Azért vagyok ma itt, hogy az önkormányzat támogatásáról biztosítsam a Full Feel csapatot, melynek gratulálok a Vajdasági Futsal Ligába való belépése alkalmából, valamint a helyi futsal csapataink támogatásáról, melyek komoly sporttekintélyt építenek ennek a sportágnak.“ – jelentette ki Stevan Bakić, Szabadka polgármestere a Szabadkai Sportszövetség trófeatermében, a szabadkai Full Feel Klubnak a Vajdasági Futsal Szövetség, illetve a Szerbiai Futsal Szövetség hivatalos versenyrendszerébe való bekapcsolódása alkalmából tartott mai sajtótájékoztatón.

14303_1.jpg 

A polgármester kiemelte, hogy Szabadka város és a Sportszövetség mindig támogatni fogja a működő klubokat és az új klubok megalakulását, nem csak a futsal, hanem más sportok esetében is.

 14303_2.jpg

„Minél több szabadkai csapatot szeretnénk látni a hivatalos ligákban, mert az a fejlődésüket szolgálja, emellett pedig Szabadkát a sportok városaként népszerűsíti. Még egyszer gratulálok önöknek e komoly és eredményes sporttevékenységért, jó versenyszerencsét kívánva és sok győzelmet az elkövetkezőkben” – mondta Bakić polgármester.

Nemanja Džever, a Full Feel kispályás labdarugó klub egyik alapítója megköszönte Bakić polgármesternek és Nataši Aleksić, sport és ifjúságügyi városi tanácstagnak, hogy jelenlétükkel emelték a Klub médiapromóciójának tekintélyét.

Köszönjük a Szabadkai Sportszövetségnek és a Városi Közigazgatásnak is a szeptembertől nyújtott nagy segítséget a megalakulásban és a verseny kezdetében a Vajdasági Futsal Ligában. 2017-ben szerveztünk egy csapatot, amely elég jó eredménnyel szerepelt a tornákon, a csúcsot pedig tavaly érte el, amikor a Szabadkán megszervezett Szerbiai országos mini labdarúgó bajnokságon kifejezetten erős mezőnyben negyedik helyezést értünk el. Ezután döntöttünk úgy, hogy bejegyezzük a klubot és belépünk a hivatalos futsal ligába. Remélem, hogy eredményeinkkel és munkánkkal igazoljuk majd a klub vezetősége és tagjai, valamint a szabadkai önkormányzat bizalmát” – mondta Nemanja Džever.

14303_3.jpg

Bela Vojnić klubtag bejelentette az első futsal iskola megnyitását a Full Feel kispályás labdarúgó klub keretében, melynek célja saját tagjaik képzése „a nagypályás labdarúgók kölcsönzésének elkerülése érdekébent”

A sajtónyilatkozatokat követően a Klub képviselői Stevan Bakić polgármesternek és Nataša Aleksićnak átadták a Full Feel kispályás labdarugóklub mezeit.