Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktualitások

A Spartak női labdarúgói megnyerték a Szerbiai Kupát is

2021.06.03.

A nemzeti bajnokság tizenegyedik alkalommal történő, egymás utáni megnyerését követően, a Spartak női labdarúgói a hazai versenyekben kivívott vezető szerepüket a Szerbiai Kupa, az ország legtömegesebb labdarúgó versenyének megnyerésével is igazolták. Borisa Arsić a Spartak NLK szakértői csoportjának vezetője, akinek csapata ma este Čačakon 3:1-re győzte le a niši Mašinacot, elnyerve ezzel a Szerbiai Kupa serlegét. A Čačakon tartott döntő mérkőzésen részt vett a „galamboknak” szurkolva Stevan Bakić, Szabadka polgármestere, Nataša Aleksić, a városi tanács sporttal és ifjúságüggyel megbízott tagja, valamint Dejan Vuković, a Szabadkai Sportszövetség elnöke.

14329_1.jpg

A döntő dinamikus és érdekes játékkal telt. A szabadkai lányok már az ötödik percben vezettek Živana Stupar góljával. A nišiek Slović öngóljával egyenlítettek, de ez sem szegte a szabadkai „galambok“ elhatározottságát, hogy ők emelhessék a magasba a kupagyőztesnek járó serleget. A szabadkai lányok kitűnő játékkal folytatták és a 33. percben Tijana Filipović újabb előnyt szerzett a Spartaknak. Mindössze két perc múlva pedig Živana Stupar írta fel magát a góllövők 3:1-es jegyzékére.

A folytatásban nagy volt a küzdelem, de a Mašinacnak nem sikerült felülkerekednie, így a győzelem megérdemelten Boris Arsić csapatáé lett.

A Spartak a Kostić, Nađ, Slović, Frajtović, Zerfos, Fiedler, Filipović, Kusi, Golubović, Šarić, Stupar összetételben játszott.