Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Sporthírek

A Spartak női focistáinak díszfelvonulása és ünnepélyes fogadtatásuk

2021.06.04.

A Spartak női labdarúgói tegnap Čačakon megnyerték a Szerb Kupát, így ebben az idényben kettős bajnoki címet szereztek. A čačaki döntő mérkőzésen a lányok szurkolócsapatát Szabadka polgármestere, Stevan Bakić is erősítette. Hazaérkezésük után az önkormányzat és a Szabadkai Sportszövetség díszfelvonulást és ünnepi fogadást rendezett a sikeres labdarúgónőknek. A szabadkaiaknak ma alkalmuk volt üdvözölni a szerbiai bajnoknőket, akik a Kelebiai Ménes lovaskocsijaival vonultak végig a város utcáin.

14337_1.jpg

Az egy órás kocsikázás után a kettős bajnokokat és szakmai csapatukat Nataša Aleksić, a városi tanács sport és ifjúsági ügyekkel megbízott tagja fogadta a Városháza előtt.

14337_2.jpg

„Gratulálok a lányoknak ehhez a jelentős sikerhez. Nagyon örülök annak, hogy tegnap a polgármesterrel együtt ott lehettem a döntő kupamérkőzésen. Ezzel a fogadással szerettünk volna köszönetet mondani mindazért, amit ezek a sportolók a klubjukért és a városért tettek. Köszönetet szeretnék mondani a Kelebiai Ménesnek is, hogy segítettek a díszfelvonulás szervezésében. A lányoknak pedig azt kívánom, hogy pihenjék ki magukat, és az új idényben valósítsák meg minden kitűzött céljukat“ – mondta Nataša Aleksić.

A bajnok csapat kapitánya, Violeta Slović a Spartak Női Labdarúgó Klub nevében megköszönte a fogadtatást, és a támogatást, amit Szabadka Város Önkormányzatától és Stevan Bakić polgármestertől kaptak, és kifejezte külön hálájukat ezért a díszfelvonulásért, amely nagyon érzelmes volt, mert a játékosok érezték a szabadkaiak támogatását és szeretetét. Mint elmondta, ez a generáció a következő idényben megkísérel majd még egy lépéssel tovább eljutni, gondolva is elsősorban a Bajnokok Ligájára, és hogy a csapat bejusson a csoportkörbe.

14337_3.jpg