Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Hírek

Szabadka ismertette népesedéspolitikáját a Családi Napokon

2021.08.12.

A Porodična Srbija (Családpártoló Szerbia) családi szervezet szervezésében, a Családügyi és Népességpolitikai Minisztérium, a Tartományi Szociálpolitikai, Demográfiai és Nemi Egyenjogúsági Titkárság, a Tartományi Gazdasági és Turisztikai Titkárság és Nagybecskerek Önkormányzata támogatásával Perlaszon tartották a Család Napja rendezvényt.

 

Ilija Đukanović, a város tanács szociális védelemmel és egészségüggyel megbízott tagja és Dragana Stamenčić a Társadalmi tevékenységek Titkárságának nevében képviselték a szabadkai önkormányzatot ezen a rendezvényen.

 

„Szabadka város népesedéspolitikai intézkedéseit ismertettük, melyeket az év folyamán foganatosít, valamint éltünk a lehetőséggel, hogy tapasztalatot cseréljünk a rendezvényen részt vevő többi várossal és községgel. - mondta Ilija Đukanović.

 

A Család Napjai alapötlete annak tudatosítása, hogy minden újszülött a nemzet győzelme, hogy minden anya a nemzet büszkesége és minden fiatal, aki a saját környezetében marad dolgozni és alapít családot, a nemzet hőse.