Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktualitások

Aco Pejović elkápráztatta a szabadkai közönséget

2021.09.01.

Szabadka Város Napját, szeptember 1-jét ma este Aco Pejović ismert pop és folk énekes koncertjével ünnepeltük meg. A város főterén több ezres közönség élvezte Aco legnagyobb slágereit és a koncertet, amelyen minden nagyszerű volt: a hang, a fények és a kiváló énekes és zenekarának fellépése is.

14513_1.jpg

Pejović koncertjét a „Da si tu” című dalával kezdte, majd olyan slágereket énekelt el, mint a „Propalica“, „Litar krvi“, „Ne pitaj“, „Ja nisam pao“, „Nijedna nije kao ti“, „Seti me se“, „Fatalna doza“, „Pet kvadrata“ és a „Jelena“...

A közönség hallhatta az „Opušteno“, „Nema te nema“, „Godina i jače“,  vagy az Editával közösen előadott „Blud i nemoral“ című dalt, továbbá a „Taksi“, valamint a „Neko treći“ duettet, melyet az ismert leskovaci együttessel, a Tropiko benddel vett fel. A közönség, amely végig teli torokból énekelt együtt Pejovićtyal, sikolyokkal és vastapssal üdvözölte a „Malo je“, „Ne diraj mi noći“, „Neverna“, „Oko mene sve“ és az „Alkohola poplava“ számokat.

Az összes slágert, az újabbakat ugyan úgy, mint azokat, amelyekkel hírnevet szerzett, a közönség hangos ovációval fogadta, Pejović pedig többször is megköszönte a szabadkaiaknak az önzetlen támogatást.

14513_2.jpg

Saját dalai mellett a koncerten elhangzottak Zdravko Čolić, Željko Joksimović, Dino Merlin, Halid Muslimović, Tomo Zdravković, Željko Samardžić, Dragan Kojić Keba és Ana Bekuta, Mile Kitić, Džej, Predrag Živković Tozovac, Željko Bebek énekesek, és a Bijelo dugme, a Parni valjak, az Indeksi és a Riblja čorba együttesek sikerdalai is …

Aco Pejović háromórás szabadkai koncertje négy percig tartó, látványos tűzijátékkal zárult.

14513_3.jpg

A fellépés után Aco Pejović a sajtónak nyilatkozva elmondta, nagyon örül annak, hogy ma este felléphetett Szabadkán, és külön megtiszteltetés a számára, hogy koncertjét a városnap alkalmából tudta megtartani.

„Köszönöm a szabadkai közönségnek a csodás hangulatot és azt az önzetlen támogatást, amit fellépésem alatt nyújtottak. Egy kiváló estét töltöttünk együtt. Külön köszönetet szeretnék mondani a Stevan Bakić polgármesternek, ennek a csodálatos embernek, aki szemmel láthatóan jól végzi a dolgát, és tudja, hogyan kell ezt a város megfelelőképpen vezetni. Örülök, hogy megismerhettem, és azt hisze4m, hogy egy komoly barátra leltem benne. Egyébként már régóta járok Szabadkára. Szeretem ezt a várost, ahol ilyen gonddal ápolják a sokféleséget. Ez egy nyugodt környezet, ahol szívesen pihenek” – mondta Aco Pejović.

14513_4.jpg