Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktualitások

Fenyő Miklós koncert a város főterén

2021.09.02.

Szabadka város napja, szeptember 1-je alkalmából szervezett programok keretében ma este a Szabadság téren Fenyő Miklós magyarországi énekes, zeneművész lépett fel. Nagyszerű dalválaszték, hihetetlen energia, a zenei színtéren és a közönséggel való kommunikációban szerzett óriási tapasztalat, kiváló zenekar, kísérő énekesek és táncosok tettek meg mindent, hogy a különböző generációkat tömörítő nagyszámú szabadkai közönség igazán élvezze ezt az egyedülálló koncertet.

14516_1.jpg

Magyarország határain túlszárnyaló népszerűségét bizonyította Fenyő Miklós a ma esti szabadkai vendégszereplésével, hogy a rock and roll igazi nagykövete, nagy és hiteles művész, akinek páratlanul termékeny pályafutását több száz szerzeménye mellett, aranylemezek, platinalemezek, sőt gyémántlemezek, állami kitüntetések sora, több musical és egy film, a Made in Hungaria jelzi.

14516_2.jpg

A művészt, a főtéren megrendezésre kerülő koncert előtt, dr. Pásztor Bálint, Szabadka Város Képviselő-testületének elnöke fogadta a Városházán, és elmondta, hogy nagyon örül, hogy a magyar rock and roll élő legendájának fergeteges koncertjét a szabadkaiak is élvezhetik saját városukban.

14516_3.jpg

Felidézve, hogy Fenyő Miklós több mint öt évtizede áll a színpadon, hogy több mint 400 dal szerzője, valamint a legendás Hungária együttes alapítója, énekese és billentyűse, dr. Pásztor Bálint elnök kiemelte, hogy a szabadkai önkormányzat ezzel a koncerttel is a város napját kívánta méltó módon megünnepelni.  

14516_4.jpg