Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktualitások

Felújították a hajdújárási fogászati rendelőt

2021.09.07.

Srđan Samardžić, a városi tanács gazdasági ügyekkel megbízott tagja és Ivanka Beoković, a Szabadkai Egészségház igazgatója ma látogatást tettek a hajdújárási rendelő keretében működő felújított fogászati rendelőben. Srđan Samardžić ez alkalommal Szabadka város polgármestere, Stevan Bakić nevében és a saját nevében kihangsúlyozta, hogy Hajdújárás és a környező falvak lakosai számára 15 év után ismét lehetővé vált a fogorvosi ellátás, immár a felújított rendelőben, és az erre vonatkozó kezdeményezés a Városházán minden szerdán a polgároknak szervezett fogadáson hangzott el, amit a polgármester tart.

14536_1.jpg

Srđan Samardžić elmondta, hogy a szabadkai önkormányzat és a Szabadkai Egészségház beruházásából újult meg ez a rendelő, hogy teljes legyen az egészségügyi ellátás ebben az objektumban.

„Kiemelném, hogy a kezdeményezés, illetve a tájékoztatás és a polgárok kérelme közvetlenül érkezett, a polgárokkal folytatott közvetlen beszélgetésen hangzott el, melyet minden héten megszervezünk a Városházán. Fontos továbbá, hogy éppen a szabadkai lakosokkal folytatott közvetlen kommunikációra való törekvés eredménye, hogy ilyen jelentős dolog valósult meg a polgárok számára nagy jelentőséggel bíró ügyekben.” – mondta Srđan Samardžić.

14536_2.jpg

Megköszönte a Szabadkai Egészségház munkaközösségének mindazt, amit a szabadkai lakosok iránt tesznek, különösen a mindannyiunk, mint társadalom számára számos kihívást tartalmazó utóbbi 18 hónapban.

„Ma külön megköszönjük az egészségügyi dolgozók csapatának megszervezését, akik mától teljessé teszik ezt az egészségvédelmi szintet Hajdújáráson. A Szabadkai Egészségháznak bennünk megbízható partnere van minden ezirányú további törekvésében.“ – üzente Srđan Samardžić

A Szabadkai Egészségház igazgatója megköszönte a szabadkai önkormányzatnak, a polgármesternek és a támogatóknak a fogorvosi rendelő felújításához nyújtott segítséget.

14536_3.jpg

„A rendelőt a szabadkai önkormányzat segítségével újítottuk fel, amely felismerte a település lakosságának szükségletét, valamint a polgármester és egyes donátorok támogatásával. Az Egészségház elvégezte bizonyos részletek javítását, biztosította a hiányzó felszerelést és az egészségügyi dolgozók csapatát, amely korszerűbbé teheti, illetve kiegészítheti a hajdújárási és a környékbeli lakosság egészségügyi ellátást.” – mondta Ivanka Beoković.

A hajdújárásiak már a mai naptól igénybe vehetik a fogorvosi ellátást az épületben. A fogorvos minden munkanapon 07.00-13.00 óráig fogadja a pácienseket, szerda kivételével, amikor 13.00-19.00 óráig rendel.

14536_4.jpg