Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktualitások

Bakić polgármester fogadta a Novi Beograd Vízilabda Klub vezetőségét, edzőit és játékosait

2021.09.20.

„Nagy örömömre szolgált, hogy ma vendégül láthatom a Novi Beograd Vízilabda Klub vezetőségét, szakmai stábját és játékosait. Ez egy viszonylag fiatal klub, 2015-ben alakult, ma Szerbia második helyezettje, óriási ambíciókkal, hogy hazánk bajnokai legyenek, és komoly eredményt érjenek el a Bajnokok Ligájában, amit én szívből kívánok nekik. Azokat a neveket, akik ebben a klubban játszanak, minden világhírű világvízilabda klub a magáénak szeretne" – jelentette ki Stevan Bakić, Szabadka polgármestere a Novi Beograd Vízilabda Klub vezetőségének, szakmai stábjának és játékosainak a Városháza kék termében tartott mai fogadását követően.

 14570_1.jpg

Ma van a felkészülésük utolsó napja - emlékeztetett Bakić polgármester, és hozzátette, hogy szabadkai tartózkodásuk megtiszteltetés volt a város, minden szabadkai és az ő számára is személyesen.

 14570_2.jpg

„Remélem, hogy a szabadkai vízilabda klubok játékosai megfigyelték a nagy bajnokok felkészülési módját, ahogyan a Novi Beograd Vízilabda Klub játékosai teszik. Mindenki tudja, kik az olimpiai bajnokaink - Mandić, a Pijetlović fivérek, Rašović, Jakšić. Úgy gondolom, hogy mindent megvalósítottak Szabadkán, amit szerettek volna. A legjobb eredményeket kívánom nekik a közelgő versenyeken, és népszerűsítsék Szabadkát, amelyre, amikor csak szükségük van, támaszkodhatnak” - hangsúlyozta Bakić polgármester.

A Novi Beograd Vízilabda Klub nevében Slobodan Soro, az első csapat menedzsere köszönte meg Stevan Bakić polgármesternek a fogadtatást, a vendéglátást és az előkészületek során biztosított körülményeket.

14570_3.jpg

„A szabadkaiak arcán, akik felismertek minket az utcán, észrevehető volt az itt tartózkodásunk miatti elégedettség. Az előkészületek első része sikeresen befejeződött, haladunk tovább. Az egyetlen dolog, ami nem tetszett, hogy rövid ideig, csak hat napig voltunk Szabadkán. Szerettük volna kicsit meghosszabbítani, de remélem, hogy újra eljövünk, és még jobb lesz itt nekünk, főleg, hogy tudjuk, hova jövünk és mi vár bennünket. Itt minden rendben volt, a medencétől, a víztől, a kapuktól, a vízhőmérséklettől, a higiéniától és az edzőteremben és a medencében eltöltött időtől a kellékekig, a remek ételekig az elszállásolásig, valamint, hogy rövid volt a távolság a szálloda, ahol laktunk és a medence között " – emelte ki Slobodan Soro.

 14570_4.jpg

A Városháza kék termében rendezett fogadás előtt Dušan Mandić, vízilabda válogatottunk kapitánya a Novi Beograd VK nevében a Városháza dísztermében Bakić polgármesternek átadta a klub mezét és egy labdát a klub játékosai, a szakmai stáb és a vezetőség aláírásával.

14570_5.jpg 

A fogadáson részt vettek Nataša Aleksić és Srđan Samardžić, városi tanácstagok.