Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktualitások

A bajmoki Radnički nyerte meg a városi labdarúgó kupát

2021.10.06.

A bajmoki Radinčki labdarúgói ma este a Vinogradar felett aratott 3:1-es (3:0) győzelemmel megnyerték a Városi Labdarúgó Szövetség 2021/22-es kupáját. A döntő meccset a reflektorokkal megvilágított Városi Stadionban játszották le, mindkét csapat szurkolóinak jelenlétében. A mérkőzés után a győztesnek járó kelyhet a Radnički 1905 LK kapitányának Stevan Bakić, Szabadka polgármestere, míg a díjakat a döntős játékosoknak Nataša Aleksić, a városi tanács sport és ifjúsági ügyekkel megbízott tagja és Tadija Stantić, a Városi Labdarúgó Szövetség titkára adta át.

14605_1.jpg

A döntőben a teljes játékidő alatt a bajmokiak alakítottak jobban, és már az első 45 percben eldöntötték a mérkőzés kimenetelét. Már a 9. percben előnyt szereztek Zdravko Maravić góljával, a pályaközépen végig ellenőrzés alatt tartották a játékot, és folyamatosan helyzeteket teremtettek. A második gólt Uroš Maravić adta a 34. percben, majd az első félidő végén az eredményt Srđan Rajić növelte a behozhatatlan 3:0-ra. 

A mérkőzés folytatásában a játék tempója lelassult, a Vinogradar igyekezett találatot szerezni, de a bajmokiak kiváló játékkal végig ellenőrzés alatt tartották a meccset. Végül a játékidő utolsó perceiben Nenad Todorović kihasználva a Radnički kapuja előtti tolakodást az eredményt 3:1-re szépítette.   

14605_3.jpg