Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktualitások

Bemutatták a Subotica-trans Közvállalat nemrég várásolt távolsági autóbuszát

2021.12.28.

A szabadkai Subotica-trans Közúti Utasszállító Közvállalat ma egy rövid, Szabadkán és környékén tett körút keretében bemutatta a sajtó képviselőinek és a közvállalat vezetőségének a nemrég vásárolt MAN gyártmányú távolsági autóbuszt. A bemutatón jelen volt Szabadka polgármestere, Stevan Bakić is, aki ez alaklomból elmondta, hogy ezzel a legmagasabb standardokat kielégítő autóbusszal együtt a közvállalat két városi autóbuszt is vásárolt, amivel az idén a városi költségvetésből összesen 11 MAN gyártmányú járművel lett gazdagabb.

14878_1.jpg

„A szabadkai önkormányzat szilárd elhatározása, hogy lakosságának minőségi és biztonságos szállítási szolgáltatást biztosítson. A most vásárolt távolsági autóbusz rendkívül jó állapotban van, és a hosszabb utakra, valamint a sportcsapatok szállítására szolgál majd. A járművet a legmagasabb standardoknak megfelelően gyártották és felszereltsége is a legkorszerűbb. Ezzel a beszerzéssel jelentősen lecsökkent a Subotica-trans Közvállalat gépparkjának átlag életkora, és ezzel javult az utasok biztonsága is“ – emelte ki Bakić polgármester.

Hozzátette, hogy a Subotica-trans Közúti Utasszállító Közvállalatot illetően a szabadkai önkormányzat nem változtat stratégiáján.

14878_2.jpg

„Úgy tervezzük, hogy 2023. végéig a Subotica-transu Közvállalat teljes járműkészletét megújítjuk. Bízom benne, hogy ezt a szándékunkat sikerül majd megvalósítanunk, és ezzel pontot tudunk tenni a Subotica-trans Közvállalat fennmaradásának kérdésére. Bár ez az év is, amelynek lassan a végéhez közeledünk, igen nehéz volt a koronavírus okozta járvány következményei miatt, a Subotica-trans Közvállalat valamennyi vonalon működteti a járatokat. Valóban igyekszünk teljes mértékben eleget tenni a lakosság igényeinek, hogy elégedettek legyenek a szolgáltatások minőségével. Élni szeretnék az alkalommal, hogy gratuláljak a Subotica-trans vezetőségének azért a munkáért, amivel igyekeznek biztosítani a jobb működést és a szolgáltatások minőségének javítását“ – hangsúlyozta ki Stevan Bakić polgármester.

A Subotica-trans Közvállalat megbízott igazgatója, Dejan Ljubisavljević köszönetét fejezte ki a szabadkai önkormányzatnak és Szabadka polgármesterének, Stevan Bakićnak azért a rendkívül nagyfokú megértésért, amit e közvállalat irányában tanúsítanak.

14878_3.jpg

„Bakić polgármester megértette, hogy milyen nehézségekkel küzdünk mindennapi működésünk során. Örülök annak, hogy közös erővel munkálkodunk a közvállalat gépparkjának megfiatalításán, hogy a lakosságnak nyújtott szolgáltatásainkat még magasabb szintre tudjuk emelni. Örülök, hogy a vállalat járműparkjából, ami egy tucatnyi típust és gyártót foglal magában, sikerült már két típust kidobnunk, és hogy az új autóbuszok vásárlásával jobb munkafeltételeket biztosítunk dolgozóink számára“ – mondta Dejan Ljubisavljević.

14878_4.jpg