Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktualitások

Szabadka Város Képviselő-testülete megtartott 19. ülését

2022.02.03.

Szabadka Város Képviselő-testülete ma a Városháza dísztermében megtartott 19. ülésén elfogadta a napirenden szereplő mind a tíz pontot. A tanácsnokok elfogadták Szabadka város 2022. évi helyi foglalkoztatási akciótervét, Rendeletet hoztak a Nemzetiségi Viszonyok Tanácsa hatásköréről, összetételéről, tagjainak megválasztásáról és működéséről szóló rendelet módosításáról és könyvvizsgáló alkalmazásáról Szabadka város 2021. évi egységesített zárszámadásának külső könyvvizsgálatára.

14942_1.jpg

A mai ülésen a képviselő-testület jóváhagyta a Szabadkai Piacok Kommunális Közvállalat, valamint a Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat alapszabályának módosítását és kiegészítését, valamint a Súlyos Beteg Gyermekek és Fiatalok Gyógykezelését Segítő Alap pénzügyi mutatókat is tartalmazó 2021. évi működési tervének harmadik módosítását.

A tanácsnokok elfogadták a Súlyos Beteg Gyermekek és Fiatalok Gyógykezelését Segítő Alap pénzügyi mutatókat is tartalmazó 2021. évi működési tervének megvalósulásáról szóló beszámolót, és jóváhagyták a Súlyos Beteg Gyermekek és Fiatalok Gyógykezelését Segítő Alap pénzügyi mutatókat is tartalmazó 2022. évi működési tervét.

Utolsó napirendi pontként a képviselő-testület a Lifka Sándor ART Mozi igazgatójává Aleksandar Tokovićot nevezte ki.

14942_2.jpg