Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktuelnosti

Sjajni nastupi „Leksington“ benda i grupe „Perpetuum mobile“

02.09.2016.

Subotica će dugo pamtiti ovo veče – nezaboravni koncert „Leksington“ benda, upriličen povodom obeležavanja Dana grada, na kojem se na subotičkom Trgu slobode okupilo više od 10.000 posetilaca. Ovacije i vriska, uglavnom mlađe publike, sa kojima je dočekan izlazak „Leksington“ benda na scenu nisu prestajali do kraja koncerta. Publika na centralnom gradskom trgu pevala je sa njima nešto više od dva sata, uživala u njihovim numerama i prelepom nastupu tokom koga je sve bilo perfektno - od zvuka i svetla do dinamičnog repertoara sa mnogo hitova i izvanrednog frontmena „Leksington“ benda, Bojana Vaskovića. Dobru zabavu je, sjajnom svirkom, najavio poznati subotički sastav „Perpetuum mobile“, koji se publici predstavio kao predgrupa „Leksington“ benda.

10479_1.jpg 

Već pri prvim taktovima pesme „Nema šanse” kojom su otvorili nastup, počela je žurka kakva odavno nije viđena u našem gradu. Hitovima „Dobro da nije neko veće zlo“, „Pijane usne“, „Ma sretno“, kao i numerom „ Dođi ove noći“ i drugim prepoznatljivim pesmama sa novog albuma „Balkanska pravila“ i najnovijih singlova „Ljetne kiše“, „Sve je isto“ i „Nema šane“,  nastala je opšta euforija.

Fantastičan koncert i prelepa atmosfera trajali su do iza ponoći, a prezadovoljna publika, prepuna utisaka, ovacijama je ispratila nezaboravni nastup „Leksington“ benda u Subotici.

10479_2.jpg

Oduševljen je bio i Bojan Vasković. On je, na kraju koncerta, za zvanični portal grada Subotice (www.subotica.rs) izjavio da je zadovoljan što se „Leksington“ bend subotičkoj publici predstavio u najlepšem svetlu.

- Drago mi je što se subotička publika u ovako velikom broju došla na naš koncert. Na njihovim prezadovoljnim licima videlo se da uživaju. Uživali smo i mi. Bila je ovo zaista jedna fenomenalna noć – rekao je Bojan Vasković.

I grupa „Perpetuum mobile“ je, svojom da sada možda i najboljom svirkom, oduševila subotičku publiku.

10479_3.jpg