Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Vesti iz sporta

Davor Štefanek predsednik Rvačkog kluba Spartak

28.09.2016.

Na večerašnjoj, vanrednoj Skupštini Rvačkog kluba Spartak došlo je do promene na čelu rukovodstva Kluba. Andrija Romić je podneo neopozivu ostavu, zbog privatnih razloga, a za novog predsednika je izabran Davor Štefanek.

10543_1.jpg 

Štefanek je, tom prilikom, izjavio da je ovu funkciju prihvatio da bi napravio red i malo pojačao disciplinu kako bi se ostvario ovogodišnji cilj – osvajanje titule prvaka države.

– Cilj nije kratkoročan, da se posle osvajanja titule to sve zaboravi, nego da pravimo nove šampione i da klub traje. Ljudi u ovom klubu su odlično radili, nemam zamerke prema prethodniku, zato ostaje kao potpredsednik. Mlad sam i ambiciozan, takav je i Upravni odbor i svi ćemo da živimo za klub. Imamo i ciljeve da organizujemo neka takmičenja, što bi nam pomoglo da lakše živimo. Takođe, ideja je da pojačamo pionirsku školu, da radimo promociju rvanja, da stvaramo nove šampione, novog Sretu, Refika, Petka... Želja mi je da naši najbolji rvači ostanu u Spartaku i tu dožive svoju punu afirmaciju – istakao je Davor Štefanek.

Promene u rukovodstvu pozdravio je Nemanja Simović, član Gradskog veća Subotice, zadužen za sport i omladinu.

– Rvački klub Spartak može ove godine do titule. Šansa postoji, a to zavisi od takmičara, trenera, ali i kako će klub biti organizovan. Zato je i dobro što je održana ovakva Skupština u cilju reorganizacije Rvačkog kluba Spartak. U slučaju da i ne osvojimo titulu ove sezone neće biti smak sveta, jer je rvanje sport koji u našem gradu ima bogatu tradiciju, a program rada osmišljen je za duži period – naglasio je Simović.