Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz sporta

Predstavljen novi predsednik ŽKK Spartak

14.11.2016.

Član Gradskog veća zadužen za sport i omladinu, Nemanja Simović, predstavio je danas, na konferenciji za novinare u Medija-centru Gradske kuće, Dragana Vidakovića, novog predsednika Ženskog košarkaškog kluba Spartak.

 10617_1.jpg

– Nova Uprava na čelu sa predsednikom Draganom Vidakovićem i potpredsednikom Vojislavom Perovićem najzaslužnija je što se Ženski košarkaški klub Spartak ponovo nalazi na stazama stare slave, u samom vrhu ženske košarke u Srbiji – rekao je Nemanja Simović.  

Dragan Vidaković - Jaro je izjavio da je zadovoljan trenutnim sportskim rezultatima prvog tima koji, kako je naveo, desetak dana uoči početka prvenstva nije imao ni opremu za takmičenja.

– Klub je od ranije imao dug od skoro pola miliona dinara, što smo uspeli da rešimo kako bi nesmetano mogli da se takmičimo. U protekla dva i po meseca aktivirali smo i mlađe selekcije, imamo pionirsku selekciju koja se takmiči u rangu Košarkaškog saveza Vojvodine, a sledeće godine to želimo da proširimo sa još nekom selekcijom. Do sada je Spartak odigrao sedam utakmica u prvenstvu i zabeližio pet pobeda. Da nam je neko pre početka sezone ponudio ovakve rezultate, oberučke bi ih prihvatili – kazao je Vidaković.

Potpredsednik kluba Vojislav Perović jedan je od „krivaca“ što je Ženski košarkaški klub Spartak danas stabilan superligaš.

– Ja sam stari-novi član, pošto sam bio potpredsednik i u starom sazivu. Zahvalio bih se ovom prilikom KK ’Fantastik’ koji 23 devojčice prebacio u naš klub i time nam pomogao da imamo pionirsku ekipu koju smo svrstali u takmičarku selekciju. Napravili smo dobru saradnju koja će nam pomoći da uspostavimo jedan kontinuitet što se tiče mladih igračica koje će dugoročno popunjavati prvi tim. Uspeli smo da se finansijski stabilizujemo i omogućimo ekipi da nesmetano funkcioniše – istakao je Perović.  

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
E-mejl za prijem elektronskih faktura
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop