Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktuelnosti

Otvorena nova NIS Petrolova benzinska pumpa na Puškinovom trgu

20.12.2016.

Kompanija NIS pustila je u rad modernizovanu NIS Petrol benzinsku stanicu „Subotica 2“, u prisustvu predstavnika kompanije i gradskih zvaničnika. Novi, rekonstruisani objekat maloprodajne mreže NIS Petrol, na Puškinovom trgu bb, simboličnim presecanjem vrpce svečano su otvorili direktor Bloka promet NIS-a, Aleksej Černikov, i gradonačelnik Subotice, Bogdan Laban.

10715_1.jpg

Černikov je, tim povodom, izjavio da kompanija NIS poseduje najveću mrežu benzinskih stanica u Srbiji i da je, u želji da obezbedi još bolju i kvalitetniju uslugu za svoje potrošače, neprekidno ulaganje u dalji razvoj strateško opredeljenje ove kompanije. On se zahvalio gradonačelniku Bogdanu Labanu na pomoći lokalne samouprave i dodao da je ova moderna stanica namenjena vernim kupcima kompanije NIS.  

Gradonačelnik Laban je izrazio zadovoljstvo što je kompanija NIS, u okviru procesa modernizacije objekata maloprodajne mreže, pored novootvorene benzinske stanice „Subotica 2“, na mestu postojećih maloprodajnih objekata u našem gradu tokom decembra otvorila i savremeno opremljene NIS Petrol benzinske stanice „Subotica 4“, u Malom Bajmoku, i „Palić“, na Paliću.

– Subotica je, pored Beograda, drugi grad u našoj zemlji koji ima ove moderne objekte maloprodajne mreže NIS Petrol. Pre samo dva i po meseca naš grad je, davajući logističku podršku, zajednički ušao u realizaciju ovog projekta sa investitorom, kompanijom NIS. Za veoma kratko vreme izgrađeni su objekti kojima Subotica može da se podiči. Takođe, u novim, rekonstruisanim objektima maloprodajne mreže NIS Petrol otvorena su i nova radna mesta. Broj zaposlenih povećan je za 20 odsto, tako da je određeni broj Subotičana dobio zaposlenje. To je za sve nas veoma značajno, jer je svako novo radno mesto dragoceno. Nadam se da će kompanija NIS i ubuduće na teritoriji grada Subotice renovirati objekte u okviru svoje maloprodajne mreže i da ćemo biti u prilici da im ponovo pružimo logističku podršku – naglasio je Bogdan Laban.

Nova benzinska stanica izgrađena je u skladu sa savremenim tehničkim standardima, uz strogo poštovanje ekoloških propisa.

10715_2.jpg 

Svečano otvaranje nove NIS Petrol benzinske stanice „Subotica 2“ obeleženo je i donacijom u vidu točenja goriva u rezervoar vozila Doma za decu ometenu u razvoju „Kolevka“ iz Subotice.