Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktuelnosti

Prijem za predstavnike medija

29.12.2016.

Tradicionalni novogodišnji prijem za novinare, kamermane, snimatelje, glavne i odgovorne urednike i direktore medijskih kuća iz našeg grada danas su, u Medija-centru Gradske kuće, priredili gradonačelnik Subotice Bogdan Laban i predsednik Skupštine grada Tivadar Bunford.

10746_1.jpg

Gradonačelnik Laban zahvalio se predstavnicima medijskih kuća na saradnji i objektivnom informisanju građana o radu lokalne samouprave.

– Želim da sledeću godinu radimo kao i do sada, da slobodu reči, izražavanja i mišljenja pratimo na ispravan način – ako postoji sloboda, mora da postoji i odgovornost. Odgovornost je i na vama i na nama da vodimo računa da se objavljuju ispravne stvari, da ne bude poluistina i fabrikovanja istina, nego ono što jeste i što je tačno. To je zadatak svih nas zajedno – rekao je Bogdan Laban.

Tivadar Bunford se zahvalio novinarima na pravovremenom informisanju i objektivnosti.

– Znamo svi da  možemo smatrati da se desilo samo ono o čemu vi date izveštaj i vesti. Veoma je vaćno da to bude objektivno – kazao je Bunford.

Gradonačelnik i predsednik Skupštine grada sa svojim zamenicima, Timeom Horvat i Veljkom Vojnićem poželeli su predstavnicima medijskih kuća dobro zdravlje i puno uspeha u novoj, 2017. godini.