Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktuelnosti

Potpisivanje izjava za priključenje na kanalizacionu mrežu na Paliću

19.01.2017.

Podsećamo građane naselja Palić da je u toku prikupljanje izjava kojima se potvrđuje zainteresovanost za priključenje na buduću kanalizacionu mrežu čija izgradnja se planira za sredinu 2017. godine, u okviru Projekta zaštite biodiverziteta Palić/Ludaš, čiju implementaciju finansira nemačka KfW banka.

10771_1.jpg

Posebno apelujemo na vlasnike vikendica i drugih objekata koji nisu u upotrebi tokom zimskih meseci, kao i na vlasnike objekata koji nisu prijavljeni na adresi na kojoj se nalazi objekat, da se informišu u prostorijama MZ „Palić“, ili u prostorijama JKP „Vodovod i kanalizacija“ Subotica, ukoliko do sada nisu dobili obaveštenje putem pošte.

Da bi se obezbedila sredstva za radove na izgradnji kanalizacione mreže, neophodno je da se građani naselja Palić izjasne da li su zainteresovani da se priključe na kanalizacionu mrežu.

Ukoliko su građani voljni da se priključe na kanalizacionu mrežu neophodno je da potpišu izjavu najkasnije do kraja januara 2017. godine.

Obrasci za izjave mogu da se dobiju u prostorijama MZ „Palić“, a mogu da se preuzmu i na internet prezentaciji Grada Subotice: (www.subotica.rs/index/page/id/10737/lg/cp) i JKP „Vodovod i kanalizacija“: (http://vodovodsu.rs/7-Vazne-Informacije/1061-OBAVESTENJE-O-IZGRADNJI-BUDUCE-KANALIZACIONE-MREZE-NA-PALICU )

Popunjene i potpisane izjave su građani dužni da pošalju putem pošte (poštarina plaćena), ili lično da ih predaju u prostorijama MZ „Palić“, kao i u prostorijama JKP „Vodovod i kanalizacija“ Subotica.