Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Obaveštenja

Od 15. maja novi režim saobraćaja u delu ulice Dinka Šimunovića

10.05.2017.

Sekretarijat za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj, Služba za energetiku i saobraćaj Gradske uprave Grada Subotice obaveštava javnost da će od 15.5.2017. godine započeti primena novog režima saobraćaja u delu ulice Dinka Šimunovića u Subotici.

U delu ulice Dinka Šimunovića utvrđen je jednosmerni režim saobraćaj, tako da je isključivo dozvoljen smer kretanja vozila od Kolubarske ka Gundulićevoj ulici.

Ovom rešenju se pristupilo iz razloga što širina kolovoza u ulici Dinka Šimunovića u delu između ulica Kolubarske i Gundulićeve iznosi svega 3 metra, što nije dovoljno za bezbedno odvijanje dvosmernog saobraćaja.

Napominjemo da je ulica Kralja Zvonimira ulica koja obezbeđuje suprotan smer kretanja u odnosu na ulicu Dinka Šimunovića, a u kojoj je uspostavljen režim jednosmernog saobraćaja  u smeru od Gundulićeve ka Kolubarskoj ulici.

„Javno preduzeće za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje“ Subotica će kao upravljač puta 15.5.2017, u jutarnjim časovima, izvršiti promenu saobraćajne signalizacije.

                                                            Sekretarijat za komunalne poslove,
                                                                    energetiku i saobraćaj