Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktuelnosti

Sjajan koncert Tropiko benda

02.09.2017.

Tropiko bend održao je sinoć spektakularan koncert u subotičkoj Hali sportova i uz ovacije oko pet hiljada obožavatelja priredio nastup za pamćenje. Besplatan кoncert Tropiko benda organizovan je u okviru programa proslave Dana grada Subotice.

11322_1.jpg

Od prvog momenta i izlaska na scenu, u predivnoj atmosferi koja je trajala tokom čitavog koncerta, subotička publika uglas je pevala njihove najpopularnije numere „Onu moju“, „Šta ću tebi ja“, „Ne zovi me“, „Zauvek tvoj“,  „Bojim se“, „Sve moje zore“, „Pusti ritam“...

Hitovi su se ređali jedni za drugim, a ovaj popularni muzički sastav koji predvodi pevač Aleksandar Sale Cvetković je kvalitetnim nastupom tokom koga je sve bilo gotovo perfektno izazvao veliko oduševljenje publike.

Uz ovacije i vrisak publike koju su činile uglavnom devojke Tropiko bend je kao i uvek bio pun pozitivne energije, pokazujući istovremeno zašto je trenutno jedan od najpopularnijih bendova sa ovih prostora.

Tokom koncerta frontmen benda Sale Cvetković čestitao je subotičkoj publici Dan grada, a posle skoro dva i po sata vrhunske svirke i zabave sa zadovoljstvom se fotografisao sa svojim obožavaocima i delio autograme.