Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Vesti iz sporta

Pobednički pehar reprezentaciji Srbije

05.09.2017.

Reprezentacija Srbije trijumfovala je na 24. Memorijalnom turniru „Stevan Vilotić – Ćele“. Orlići su u finalnoj utakmici bili bolji od Izraela - 3:1. Iako početak meča nije nagoveštavao da će biti mnogo golova, igrači našeg nacionalnog tima su u drugom delu meča pokazali svoje umeće i zasluženo osvojili pobednički pehar. Strelci za reprezentaciju Srbije bili su S. Jovanović u 40. i Joveljić u 73. i 90. minutu (iz penala), a Almog u 46. minutu za Izrael.

11354_1.jpg

Nakon finalnog meča usledila je dodela pehara najboljim ekipama i pojedincima. Za najboljeg golmana proglašen je Aleksandar Popović iz Srbije, a plaketu mu je uručio Zdravko Jokić direktor turnira.

Priznanje za najboljeg strelca turnira zaslužio je Serhiii Buletsa iz Ukrajine, dok je trofej za najboljeg igrača otišao u ruke Strahinje Bošnjaka, kapitena pobedničke ekipe. Priznanja su im uručili trener Slobodan Kustudić, odnosno proslavljeni fudbaler Aleksandar Trifunović.

Najtalentovaniji igrač reprezentacije Srbije je Dejan Joveljić, kome je priznanje predala Svetlana Vučić Vilotić. Za najuspešnijeg trenera priznanje je pripalo Milošu Velebitu selektoru Srbije. I njemu je priznanje uručila Svetlana Vučić Vilotić, ćerka Stevana Vilotića ćeleta. Reprezentaciji Izraela pripao je trofej za fer-plej „Ivica Kajdoči“ koje im je predao Božidar Spajić, sportski novinar i brat Ivice Kajdočija.

Trećeplasiranoj Ukrajini pehar je predala Svetlana Vučič Vilotić. Nemanja Simović, član Gradskog veća Grada Subotice zadužen za oblast sporta i omladine uručio je pehar za drugo mesto kapitenu Izraela Elionu Almogu, dok je pobednički pehar u ime FSS kapitenu reprezentacije Srbije Strahinji Bošnjaku predao Zdravko Jokić.

 11354_2.jpg