Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktuelnosti

Tradicionalni novogodišnji prijem za predstavnike medija

26.12.2017.

Tradicionalni novogodišnji prijem za novinare, kamermane, snimatelje, glavne i odgovorne urednike i direktore medijskih kuća iz našeg grada, priređen je danas u Medija-centru Gradske kuće. Gradonačelnik Subotice Bogdan Laban se zahvalio predstavnicima medijskih kuća na saradnji i objektivnom informisanju građana o radu lokalne samouprave i izrazio očekivanje da će saradnja biti nastavljena i u narednoj godini.

11557_1.jpg

On je istakao da je po njegovom ličnom uverenju i po oceni njegovih saradnika 2017. godina bila uspešna. Gradonačelnik je ukratko sumirao rezultate ostvarene u ovoj godini i naglasio da će u narednim godinama prioritet biti banja- Palić.

- Za sledeću godinu Grad će odvojiti preko milion evra, očekujemo da će isto toliko opredeliti i republika i pokrajina i da ćemo na Paliću da započnemo gradnju spa centra, otvorenih i zatvorenih bazena.  Na tome ćemo da insistiramo u naredne dve, tri godine. Projekat je vrlo značajan i zahteva velika sredstva, ali se nadam  da ćemo, uz pomoć republike i pokrajine, uspeti da ga realizujemo. Očekujemo i značajnog investitora na Paliću sledeće godine, mislim da će u aprilu početi sa radom i imaćemo čime da se pohvalimo – rekao je Bogdan Laban i predstavnicima medija poželeo puno uspeha u novoj 2018. godini.

Zamenica gradonačelnika Timea Horvat se, uz najlepše želje za narednu godinu, takođe zahvalila novinarima na pravovremenom informisanju i objektivnosti.

11557_2.jpg