Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz sporta

Lampone meridian pobednik 45. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

14.01.2018.

Večerašnjim, finalnim utakmicama okončan je 45. Novogodišnji turnir u malom fudbalu. Pobednički pehar i ček u vrednosti od 400.000 dinara u seniorskoj konkurenciji osvojila je ekipa Lampone meridian, koja je u finalnom meču bila bolja od Šeki enterijeri Real impeksa – 8:3 (5:1). Pobednik prvog dečjeg (godište 2009.) Novogodišnjeg turnira је ekipa FK Subotica, koja je posle velike borbe i dinamičnog suseta sa minimalnih 1:0 savladala vršnjake iz ekipe Arena.

11584_1.jpg

Finalni dan ispratila je mnogobrojna subotička publika koja je Halu sportova ispunila do poslednjeg mesta. Ekipa Kuća zdravlja se, nažalost, bez opravdanja organizatorima, nije pojavila na utakmici za treće mesto, pa je Agrarpromet bez utakmice osvojio pehar i medalje namenjene trećeplasiranoj ekipi.

Organizatori Turnira napravili su hitan sastanak i doneli odluku da ekipa Kuća zdravlja u naredne dve godine neće moći da nastupa na tradicionalnom Novogodišnjem turniru. Na dve godine zabrane igranja na Novogodišnjem turniru suspendovani su i svi igrači koji su bili prijavljeni za Kuću zdravlja, osim Čedomira Žarkovića, jedinog prisutnog iz ove ekipe.   

Treće mesto na dečjem Novogodišnjem turniru pripalo je FK Spartak, koji je sa 3:2 bio bolji od FA Courver. Pehare i medalje za tri prvoplasirane ekipe podelio je Goran Marinković, generalni sekreatr Sportskog Saveza grada Subotice. 

Po završetku finalnog susreta, dodeljeni su pehari i medalje za najbolje ekipe i pojedince. Najbolji strelac turnira je Slobodan Rajčević, iz ekipe Lampone meridian, najbolji golman je Beljanski iz Šeki enterijeri Real impeksa, dok je za najboljeg igrača turnira proglašen brazilac Thales de Mata (Lampone meridian). 

Pehar i medalje trećeplasiranoj ekipi Agrarpromet uručio je Robert Tot, direktor JKP „Stadion“. Drugoplasiranoj ekipi medalje i pehar uručio je Goran Marinković, dok su pobednički pehar i ček na 400.000 dinara prvoplasiranoj ekipi Lampone meridian uručili gradonačelnik Subotice Bogdan Laban i član Gradskog veća zadužen za sport i omladinu Nemanja Simović.

Po okončanju finalne utakmice i ceremonije dodele pehara, priznanja i nagrada, usledila je tombola sa bogatim nagradama za sve gledaoce koji su kupili kartu.

 11584_2.jpg

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
E-mejl za prijem elektronskih faktura
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop