Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktuelnosti

Bogat program i na maloj bini

01.09.2018.

U okviru proslave Dana grada, 1. septembra  na maloj bini, postavljenoj u centru grada, odvijao se dinamičan i izuzetan program. Od 11 do 19 časova na bini se smenilo nekoliko stotina izvođača, uglavnom mladih iz škola, brojnih udruženja i kulturno-umetničkih društava. Treću godinu za redom   udruženja i škole učestvuju u programu i gradu na taj dan poklanjaju i promovišu sve ono što tokom godine stvaraju.

12077_1.jpg

– Na sve načine smo pokušali još prve godine da animiramo decu i mlade u Subotici da pokažu ono što znaju. Ove godine nije bilo potrebno da ih animiramo. Prijavljivali su se sami, što je posebno značajno, jer nam je i bio cilj da svi uzmemo učešće u obeležavanju proslave Dana grada. Veliki broj ljudi je u publici, roditelji, bake dece, prijatelji gledaju jedni druge što nam je veoma važno, jer je to i prilika  da poslušamo i vidimo šta su drugi naučili. Zaista smo ponosni na bogat program na maloj bini koji organizujemo u okviru proslave Dana grada – rekla je sekretar Sekretarijata za društvene delatnosti, Jasmina Stevanović.

Ona je dodala da su u okviru nastupa Udruženja „Talentum“ nastupili gosti iz Slovačke i Rumunije, a gosti iz Gračanice nisu nastupili na maloj bini nego su u Dečjem pozorištu odigrali predstavu „Nasmejani snovi“.