Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

Kompanija Lidl i u Subotici

11.10.2018.

Kompanija Lidl danas je istovremeno, u 8 časova, otvorila vrata 16 prodavnica u 12 gradova širom Srbije. Prvi savremeni diskontni lanac u našoj zemlji potrošačima će na raspolaganje staviti 1.500 brendova od kojih je čak 350 iz domaće proizvodnje. Simboličnim presecanjem vrpce ispred prodavnice u ulici Pala Papa 1, označen je početak poslovanja kompanije Lidl i u našem gradu. Svojim prisustvom ovu svečanost uveličao je i gradonačelnik Subotice Bogdan Laban.

12172_1.jpg

Uz izražavanje zadovoljstva što prisustvuje svečanom otvaranju još jedne uspešno realizovane investicije u Subotici, gradonačelnik Laban je, obraćajući se medijima, istakao da je otvaranje savremenog diskonta kompanije Lidl značajno za naš grad.

- Otvaranjem ovog prelepog tržnog centra obezbeđen je posao za 40 naših sugrađana. Verujem da će Lidl u tržišnoj utakmici imati šta da pokaže i da će građani tom ponudom biti veoma zadovoljni. Od danas smo korak bliže nekim novim evropskim standardima, jer je Lidl poznata nemačka kompanija koja svoje objekte ima širom Evrope – naglasio je Bogdan Laban.

Predstavnik Lidla Srbija, Boris Fent, izjavio je da je ova kompanija zahvalna njenim potrošačima što su ih toplo dočekali, državi Srbiji i lokalnim vlastima na stvaranju pozitivne klime koja je omogućila da je Lidl Srbija danas ovde, i svim partnerima kompanije koji su im vrednim radom omogućili da ovaj važan zadatak završe u rokovima koje su obećali potrošačima.

Lidl je, pored Beograda – gde posluje na pet lokacija, i Subotice, otvoren i u gradovima: Bor, Zrenjanin, Kragujevac, Leskovac, Niš, Novi Sad, Smederevo, Sombor, Užice i Šabac.

Nakon otvaranja, Lidl prodavnice nastavljaju sa radom tokom svakog dana u nedelji od osam do 22 časa. Svim potrošačima na raspolaganju je veliki parking, čije je korišćenje za potrošače besplatno.

Danas je Lidl najveći diskontni trgovinski lanac „broj 1 u Evropi“.

Maloprodajni lanac Lidl deo je Švarc grupacije čije je sedište u Nekarsulmu u Nemačkoj.

12172_2.jpg

 

 

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop