Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

Delegacija Evropske policijske asocijacije posetila Suboticu

15.10.2018.

Gradonačelnik Subotice Bogdan Laban, sa saradnicima, primio je juče, u Gradskoj kući, delegaciju direktora Evropske policijske asocijacije (EPA) iz Brisela, na čelu sa predsednikom Paulom Cirinom, i članove borda direktora te organizacizacije za Srbiju, Balkan i Jugoistočnu Evropu. Sastanak u Gradskoj kući upriličen je u okviru zvanične posete delegacije EPA Srbiji i mogućeg održavanje Godišnje skupštine Evropske policijske asocijacije, u martu iduće godine, u našoj zemlji.

12177_1.jpg 

Na sastanku je rečeno da je povod za dolazak delegacije EPA upoznavanje sa objektima i infrastrukturom koja će se koristiti za organizovanje i smeštaj članova borda direktora i članova Skupštine Evropske policijske asocijacije povodom 24. Godišnje skupštine EPA, koja bi, u martu 2019. godine, trebalo da bude organizovana u Srbiji. 

Održavanje Godišnje skupštine EPA u Srbiji, istaknuto je, predstavlja svojevrsno priznanje za našu zemlju tim pre što bi prvi put i dvadeset i  četvorogodišnjoj istoriji ove organizacije ta Skupština zasedala van Brisela.

Sagovornici su se složili u oceni da bi Srbija, održavanjem Godišnje skupštine Evropske policijske asocijacije u našoj zemlji, dobila određene benefite, između ostalog, kvalitetnu prezentaciju, kako u Evropi, tako i u svetu, kao i mogućnost da se uz ostvarivanje novih investicija ostvare i kontakti sa članovima Skupštine koji su, kako je podvučeno, veoma stručni i potiču iz svih sfera.

U okviru zvanične posete Srbiji, članovi delegacije direktora EPA i borda direktora EPA za Srbiju, Balkan i Jugoistočnu Evropu posetili su, pored Subotice, i Novi Sad, Sremske Karlovce i Zrenjanin.

 12177_2.jpg

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop