Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Vesti iz obrazovanja

Kompanija „Intersport“ donirala još 100 lopti osnovnim i srednjim školama

23.11.2018.

U okviru akcije „100 lopti za škole“, kompanija sportske opreme „Intersport“ prilikom otvaranja druge radnje u Subotici, u ulici Dimitrija Tucovića, ponovo je donirala paket sportskih lopti za 34 osnovne i srednje škole na teritoriji grada Subotice. Cilj ove akcije je podizanje svesti kod dece o važnosti bavljenja sportom.

 12248_1.jpg

U ime subotičke lokalne samouprave „Intersportu“ se na vrednoj donaciji zahvalila član Gradskog veća zadužena za oblast obrazovanja, Nataša Aleksić.  

– Lopte su potrošni materijal i ovakve donacije su uvek dobro došle i pomoći će da učenici u svojim školama na časovima fizičkog vaspitanja, ali i kada imaju slobodne časove, upotpune svoje vreme fizičkom aktivnošću – istakla je Nataša Aleksić.

Marina Đalović, rukovodilac Službe marketinga Kompanije „Intersport“ rekla je da je ova kompanija od prošle godine donirala lopte školama u Beogradu, Kraljevu, Somboru, Kragujevcu,  drugi put u Subotici i svim gradovima u kojima otvore prodavnicu.

- Intersport je društveno odgovorna kompanija koja brine o svima naročito o mlađoj populaciji tako da  se nadamo da ćemo i u idućoj godini deliti još lopti – rekla je Marina Đalović.

Marija Milodanović, direktor Osnovne škole „Jovan Mikić“ naglasila je da je akcija „Intersporta“ za pohvalu, jer su lopte školi, koliko god da ih ima, uvek potrebne.