Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktuelnosti

Novu 2019. godinu na Trgu slobode dočekalo više od pet hiljada ljudi

01.01.2019.

Više od pet hiljada građana Subotice svih generacija dočekalo je novu, 2019. godinu na Trgu slobode, uz sjajan koncert benda „Neverne bebe“, zvuke valcera i raskošan vatromet.

12318_1.jpg

Frontmen „Nevernih beba“ Milan Đurđević, uz pomoć odličnih vokala Jelene Pudar i Tijane Sretković, aktivno je komunicirao sa posetiocima koji su odgovorili horskim pevanjem njihovih najvećih hitova: „Pogledaj u sunce“, „Priča o nama“, „Praštam“, „Dvoje“, „Tu kraj nas“, „Veliki je Bog“, „Kuća za spas“, „Da ima nas“, „Tužna pesma“, a vrhunac raspoloženja bio je uz kultnu obradu numere „Daire“ legendarne grupe „Smak“.

Posle tradicionalnog valcera, tačno u ponoć, kao i raskošnog vatrometa, prisutnima na centralnom gradskom trgu Milan Đurđević je u ime grupe „Neverne bebe“ – koja najbolje od sebe daje upravo na živim nastupima i velikim binama – čestitao Novu godinu.

– Dragi ljudi, želimo vam dobro zdravlje, mnogo ljubavi i snage da se vratite sebi i suštinskim potrebama – da nekoga zavolite, nekome oprostite, gledate jedni druge u oči. Ne dozvolite da vas pobedi tehnološka revolucija, ne dozvolite da bilo ko manipuliše vašim osećanjima i iskonskom potrebom da život podelite sa nekim, jer jedino tako vredi. Želimo vam srećnu novu 2019. godinu – rekao je Đurđević.

Doček Nove godine na Trgu slobode građanima i gostima Subotice poklonili su subotička lokalna samouprava i Turistička organizacija grada Subotice.

12318_2.jpg